19,9532,50

Net als de Premium Biologische Amandelolie heeft Sense-products ook DE Premium Biologische Arganolie uit Marokko in huis. Het is te voelen te ruiken en te zien. Het is het beste van het beste!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Net als de Premium Biologische Amandelolie heeft Sense-products ook DE Premium Biologische Arganolie uit Marokko in huis. Het is te voelen te ruiken en te zien. Het is het beste van het beste!

 

Het is een bijzondere plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de zeldzame Argania Spinosa, ook wel ‘de boom der schoonheid’ genoemd.

Wat is het geheim achter Arganolie, waarvoor en hoe gebruik je het? We zetten de belangrijkste voordelen op een rij.

 

Arganolie voor je haar

Een van de meest gehoorde schoonheidsklachten zijn droog en onstuimig haar. Laat dit nu precies de kracht van Arganolie zijn.

Arganolie is namelijk een rijke mix die onder andere bestaat uit vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E. Deze samenstelling heeft de eigenschap relatief diep door te dringen tot het haar soepeler wordt. Het linolzuur legt daarnaast een beschermend laagje aan, waardoor je haar beter vocht vast houdt, het gaat glanzen en het breekt minder snel. De antioxidanten zorgen tot slot voor bescherming van buitenaf. Door regelmatig Arganolie te gebruiken, krijgt je haar zijn volume en glans terug.

 

Arganolie voor de huid

De hoeveelheid anti-oxidanten in Arganolie, waaronder vitamine E (tocopherol), ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en wordt dan ook een natuurlijke anti-aging genoemd. Daarnaast is Arganolie een weldaad voor een droge huid en is het zeer geschikt voor het verzorgen van nagelriemen, handen en lippen.

 

Gebruik van Arganolie

Arganolie is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruik het over je dagcreme als extra serum, of gewoon waar de huid droog aanvoelt om de huid weer zacht en soepel te maken. Voor het haar kun je het een paar uur laten intrekken of inmasseren op een droge hoofdhuid voordat je het wast, of je wrijft een paar druppels door je handen en verdeelt dit over het haar voor extra glans.

 

Extra informatie

Gewicht 110 g
Afmetingen 15 × 5 × 2.5 cm
Inhoud

50 ml, 100 ml