8,9514,95

Wat een topkwaliteit heeft Sense-products in huis. Deze Premium Biologische Amandelolie heeft een goede structuur, mooie kleur, voelt heerlijk op de huid aan en wat een prachtig resultaat! Onze Amandelolie is van hoogwaardig kwaliteit dat is zichtbaar en voelbaar. Amandelolie zit vol met de vitamines A, B1, B2, B6 en E die allemaal heel verzorgend voor je huid zijn.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Wat een topkwaliteit heeft Sense-products in huis. Deze Biologische Amandelolie heeft een goede structuur, mooie kleur, voelt heerlijk op de huid aan en wat een prachtig resultaat! Onze Amandelolie is van hoogwaardig kwaliteit dat is zichtbaar en voelbaar. Amandelolie zit vol met de vitamines A, B1, B2, B6 en E die allemaal heel verzorgend voor je huid zijn.

Donkere plekken onder ogen

Heb je last van donkere plekken onder je ogen? Een paar druppels amandelolie kan deze donkere plekken lichter maken en ze in de toekomst voorkomen.

Droge huid

Gebruik pure amandelolie op de droge huid, op je gehele gezicht en/of lichaam of enkel op de droge plekjes. Amandelolie helpt ook goed bij een geïrriteerde en gevoelige huid.

 

Massageolie

Gebruik amandelolie als massageolie. De olie wordt vaak toegepast tijdens massages in praktijken omdat hij goed te mixen is met essentiële oliën en makkelijk uitsmeert. Deze natuurlijke olie voelt heerlijk aan op je huid en laat je helemaal ontspannen.

Extra informatie

Gewicht 60 g
Afmetingen 10 × 4 × 3 cm
Inhoud

50 ml, 100 ml