Algemene Voorwaarden van Sense-Products

Sense_Products

Alexandriestraat 5

1448MV Purmerend

Email: info@sense-products.com

Website: sense-products.com

Whats App tel: +31 6 49006249

KvK Purmerend: 37162618

BTW: NL0021281150B52

Bankreknr NL87KNAB0257414320

Algemeen

Alle webpagina’s op deze site die u bereikt via sense-products.com zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Eventuele onvolkomenheden kunnen zich toch voordoen. Sense-products kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige directe of indirecte schade die het gevolg is van feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie, respectievelijk anderszins het gevolg is van het gebruik of de onmogelijkheid van gebruik van de aangeboden informatie.

Garantie

Sense-products geeft garantie op de kwaliteit van de producten die aangeboden worden. Buiten de garantie valt: houdbaarheidsproducten, elektriciteit en alle schade veroorzaakt door eigen toedoen. Binnen de garantietermijn van 3 maanden stuurt u het artikel op eigen kosten naar Sense-Products    ( Alexandriestraat 5 1448MV Purmerend ). Sense-products besluit dan of het product vervangen wordt voor een nieuw exemplaar.

De producten zijn met zorg uitgekozen op kwaliteit,gezondheid en heeft een toegevoegde waarde.

Ruilen

De producten die u aangeschaft uit de webwinkel van Sense-products.com kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild op food producten na. De enige voorwaarden zijn dat het product onbeschadigd is en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Bij het ruilen van het product is het belangrijk dat u de factuur of bewijs van betaling bijsluit. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Betalingen

Sense-products biedt de volgende betaalmogelijkheden:

– iDeal

– Bankcontact

– Paypal

– Creditcard

Retourneren

Wanneer je een bestelling plaatst bij Sense-products krijgt u van ons de garantie dat u tevreden zal zijn met uw aankoop. Bent u toch niet tevreden kunnen we samen naar uw klacht kijken en eventueel een nieuw product toesturen. Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u het product retouneren aan Sense-products. De enige voorwaarden zijn dat het product onbeschadigd is en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

Aansprakelijkheid

De op deze webpagina’s en op Sense-products.com vermelde informatie met betrekking tot de aan- of verkoop en gebruik van de producten (inclusief alle onafhankelijke private en rechtspersonen waarmee Sense-products  samenwerkt kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die (in)direct voortvloeit uit het gebruik van de producten en informatie daaromtrent.

Levering

Alle bestellingen die u bij ons plaats worden binnen 24 uur klaargemaakt en verstuurd. Op zaterdag en zondag worden er géén bestellingen verzonden. Als een product niet op voorraad is en de wachttijd langer dan 14 dagen, krijgt de consument bericht en heeft hij recht de overeenkomst te ontbinden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Verkoopprijzen

De verkoopprijzen van de producten van Sense-products staan vermeld in de webwinkel en zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Bij de bestelling is de totaalprijs inclusief eventuele extra kosten voor afhandeling en/of verzending duidelijk aangegeven.

Gebrekkig product

Controleer als koper de geleverde goederen onmiddellijk bij ontvangst na. Bij eventuele gebreken deze onmiddellijk melden melden bij Sense-products. Zie voor emailadres en Whats app telefoonnummer bij de kop Algemene Voorwaarden.

Klachten

Heeft u klachten vertel het tegen ons en bent u tevreden vertel het een ander.

Nederlands Recht

Op alle overeenkomsten die gesloten zijn/worden met Sense-products is het Nederlands

Recht van toepassing.

sense-products.com